Gratis verzending vanaf €18 130+ erkende reviews (9,6) Ontevreden? 100% geld terug

DEZE 4 HUIDVERANDERINGEN ZIE JE VOLGENS WETENSCHAPPERS BIJ VROUWEN IN DE OVERGANG

SYMPTOMEN ZIJN VAAK ONDERBELICHT BIJ 50+ VROUWEN

Wetenschappers wereldwijd zien 4 huidveranderingen vaak bij vrouwen in de overgang. Deze symptomen zijn bij veel vrouwen in de Menopauze meestal onderbelicht. In dit artikel lees je de oorzaken en tips om het zelf te verbeteren.

1-DE HUID WORDT DROGER

De huid van vrouwen in de Menopauze neemt minder vocht op. Ook is de natuurlijke capaciteit van de huid om vocht vast te houden sterk verminderd. Voor een gezonde huid is met name dit laatste heel belangrijk. Een droge huid is kwetsbaarder, minder elastisch en meer vatbaar voor rimpels en fijne lijntjes.

WAT KUN JE  ZELF DOEN?

Gebruik dagelijks een hydraterende dagcrème of moisturizer. Gebruik een product dat klinisch bewezen hydraterende ingrediënten bevat als Hyaluronzuur, VItamine C, Pro-Vitamine B5 of Niacinamide. 

Ook is het belangrijk dat je een ingrediënt in je product hebt, die de aanwezige vocht in de huid kan vasthouden. Een voorbeeld hiervan is Shea Butter.  Voor extra hydratatie kun je ook serums of wekelijks  hydraterende gezichtsmaskers gebruiken.

2-DE HUID WORDT KWETSBAARDER

Vrouwen in de overgang hebben een afname van Oestrogeen. Hierdoor wordt de huid dunner. Een dunnere huid is kwetsbaar voor schade als bloeduitstortingen. 

WAT KUN JE  ZELF DOEN?

De huid dikker maken is onmogelijk. Wat je wel kunt doen is verdere verdunning verminderen. Dat kun je doen met Broad Spectrum SPF. UV-straling maakt de huid namelijk dunner en door dagelijks SPF te gebruiken roep je dit een halt toe. 

43 erkende reviews (9,5 / 10)

DEZE GRATIS ANTI-AGE HUIDVERZORGINGSSET HELPT VROUWEN IN DE OVERGANG MET SPF-BESCHERMING, HYDRATATIE EN HUIDVERBETERING

SPF 25 + NIACINAMIDE +HYALURONZUUR+ PRO-VITAMINE B5 + SHEA BUTTER + EVERMAT™

10ml SPF 25 Dagelijkse Moisturizer / 25ml Hyaluron Face Mask

3-DONKERE PIGMENTVLEKKEN WORDEN ZICHTBAAR

Bruine pigmentvlekken ontstaan voornamelijk door zonschade door de jaren heen. Als je al vele jaren in de zon hebt gezeten, worden de effecten van zonschade duidelijk zichtbaar. Met name op gezicht, hals, en handen. Ook neemt de kans op huidkanker toe naarmate vrouwen ouder worden. 

WAT KUN JE  ZELF DOEN?

Dagelijks consequent broad spectrum SPF smeren is de ultieme bescherming tegen nieuwe schade. Ook helpt het om bestaande schade te verminderen. Zeker in de combinatie met ingrediënten als Niacinamide en Pro-Vitamine B5. In die combinatie worden bestaande pigmentvlekken minder zichtbaar. 

4-RIMPELS WORDEN ZICHTBAARDER EN PORIËN GROVER

Onderzoek laat zien dat bij vrouwen in de overgang een sterke afname hebben van collageen. Ongeveer 30% van de  hoeveelheid collageen in de vrouwenhuid zou zijn verdwenen in de eerste 5 jaar van de overgang. Hierdoor gaat de huid zakken en krijg je meer rimpels. Ook worden poriën grover. 

WAT KUN JE  ZELF DOEN?

Hydratatie en SPF vormen de basis in het voorkomen en helpen bestrijden van rimpels en fijne lijntjes. Van Niacinamide weten we inmiddels dat het bestaande fijne lijntjes helpt verminderen. Al moet je hier geen wonderen van verwachten. Grove rimpels die eenmaal aanwezig zijn, haal je niet meer weg. Ook weten we dat Niacinamide de productie van Collageen helpt stimuleren. Maar ook hier geldt: verwacht geen wonderen.

Verder weten we dat EverMat™ helpt om grove poriën helpt om minder zichtbaar te maken. 

43 erkende reviews (9,5 / 10)

DEZE GRATIS ANTI-AGE HUIDVERZORGINGSSET HELPT VROUWEN IN DE OVERGANG MET SPF-BESCHERMING, HYDRATATIE EN HUIDVERBETERING

SPF 25 + NIACINAMIDE +HYALURONZUUR+ PRO-VITAMINE B5 + SHEA BUTTER + EVERMAT™

10ml SPF 25 Dagelijkse Moisturizer / 25ml Hyaluron Face Mask

1.000+ VROUWEN GINGEN JE VOOR

BEAUTY-LOVERS EN EXPERTS

GRATIS RETOUREN ZONDER VRAGEN

We zijn pas blij als jij blij bent!

Als je niet 100% blij bent met onze producten, stuur dan je product retour binnen 60 dagen en je krijgt alles teruggestort. Zelfs als je de producten hebt gebruikt.