Gratis verzending vanaf €18 130+ erkende reviews (9,6) Ontevreden? 100% geld terug

Niacinamide Moisturizer

WAAR IS NIACINAMIDE GOED VOOR?

DIT KUN JE VERWACHTEN ALS JE NIACINAMIDE DAGELIJKS AANBRENGT

Waar is Niacinamide goed voor? Dat is een vraag die we van veel vrouwen terug krijgen. 

Niacinamide wordt ook wel Vitamine B3 genoemd en is niet nieuw. Het is een benaming voor een essentiële antioxidant die bijvoorbeeld ook voorkomt in voeding. Tekorten aan Vitamine B3 kunnen leiden tot allerlei lichamelijke klachten zoals diarree. In de loop der jaren is Niacinamide ook onderzocht voor zijn pharmaceutische en huidverbeterende eigenschappen. 

WAT IS NIACINAMIDE?

Je kunt Niacinamide het best omschrijven als een in water-oplosbare vorm van Vitamine B3. Binnen de dermatologie wordt Niacinamide gebruikte voor het behandelen van blaren, acne, psoriasis, wondgenezing en problemen met huidpigmentatie. 

ANTIOXIDANT EN VRIJE RADICALEN

Niacinamide heeft een antioxidatieve werking. Dat betekent dat het helpt om vrije radicalen te neutraliseren. Vrije radicalen zijn schadelijke moleculen die schade op celniveau kunnen veroorzaken. Hierdoor kan DNA-schade ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn de schadelijke effecten als gevolg van uv-straling (UVA en UVB) in de vorm van huidkanker. Het aanbrengen van Niacinamide op de huid zoals bij een Niacinamide Moisturizer helpt deze schade te neutraliseren. 

VERLICHTING VAN DONKERE PIGMENTATIE

Wie donkere pigmentvlekken heeft, kan ook baat hebben bij het gebruik van een Niacinamide Moisturizer. Studie hebben aangetoond dat Niacinamide pigmentatie helpt verlichten. Hierdoor zouden donkere pigmentvlekken minder donker worden. Deze effecten zijn klinisch aangetoond bij dagelijks gebruik voor een periode 6 weken. 

NIACINAMIDE MOISTURIZER VERBETERT COLLAGEEN

Niacinamide Moisturizer heeft ook een positief effect op de collageenproductie. Zelfstandig en in combinatie met andere ingrediënten verbetert Niacinamide het bindweefsel en de collageensynthese in de huid. Studies laten zien dat Niacinamide niet alleen de collageen synthese stimuleert, maar ook afbreuk van collageen helpt vertragen.

88%

van de ondervraagde klanten vond de huid zachter en stralender  na 1 maand dagelijks gebruik.

*Resultaten gebaseerd op klantenstudie

4/5

van de ondervraagde klanten ervaart een egalere huid 1 maand na dagelijks gebruik.

NIACINAMIDE MOISTURIZER PROBEREN?